Sizin için tasarlanmış bir çamaşırhane hizmeti

Ücretsiz Servis

Bursa merkez, Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerine servis talebinizi şimdi iletin.

Kirli Çamaşırları Ayırmanın Püf Noktaları

Kirli Çamaşırları Ayırmanın Püf Noktaları

İlk önce çamaşırlarınızı kumaş türüne ve renklerine göre ayırın. Beyazlar, renkliler, siyahlar, yünlüler, pamuklular, ipekliler vs olarak. Artık günümüzde ayrı renkleri birlikte yıkamanızı sağlayan, siyahları soldurmayan, renklilerle beyazları birlikte yıkamanıza imkan veren deterjanlar olsa da halen daha çamaşırlarımızı ayırarak yıkıyoruz.

Daha sonra uygun deterjanı çamaşır makinenizin deterjan kısmına koyun, yumuşatıcı ve dilerseniz kireç koruyucunuzu koyduktan sonra start düğmesine basabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da çamaşırları hangi programda yıkayacağınızdır. Yünlüler ve ipeklileri çok sıcak olmayan değerlerde ve kısa programlarda yıkamalısınız. Zaten artık çamaşır makinelerinde yol gösterici, çamaşır cinsine göre hangi programı göstereceğiniz işaretler de mevcut.

Çamaşırlar kirlendiği zaman genelde bir plastik kutuya ya da çamaşır sepetine gelişigüzel atılır.Kirli çamaşırlar nereye koyulursa koyulsun önemli olan hava deliklerinin bulunmasıdır.
Biriken bu çamaşırları yıkamadan önce ilk yapılması gereken cinslerine,renklerine ve kullanım alanlarına göre ayırmaktır.

  • Beyazlar
  • Açık renkli giysiler
  • Koyu renkli giysiler
  • Havlu ve çarşaflar
  • Masa örtüleri,mutfak bezleri vs.

Ayrıca çok kirli,az kirli olarak da gruplayabiliriz ki bu da bize su,elektrik ve deterjan tasarrufu sağlar.Daha sonra bir diğer önemli nokta bu ayırdığımız gruplar için uygun olan programı ve dereceyi bulup ona göre yıkamaktır.

Genellikle beyazlar için 80 derecede uzun program kullanılırken,renkliler için 40 derecede kısa program yeterli olmaktadır.Havlular ve çarşaflar için de 60 derece uygundur.Bunlar ile ilgili detaylı bilgiler çamaşır makinenizin kullanma kılavuzunda belirtilmiştir.Bu kılavuzu iyice okuyup ,talimatlara uygun şekilde çamaşır yıkadığınız takdirde hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.

Bursa Kuru Temizleme Hazırlayın

Hazırlayın

Tüm kirli eşyalarınızı toplayın

Bursa Kuru Temizleme Teslim Alalım

Teslim Alalım

İstediğiniz zaman alalım

Bursa Kuru Temizleme Temizleyelim

Temizleyelim

Talepleriniz doğrultusunda temizleyelim

Bursa Kuru Temizleme Teslim Edelim

Teslim Edelim

Temiz ve katlanmış şekilde teslim edelim.

Ücretsiz Servis

Bursa merkez, Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerine servis talebinizi şimdi iletin.

Seçimlerinize İnanıyoruz

Temizliği Benimseyen Uzman Ekibimize Güvenin

Her Müşteri Özeldir

Memnuniyeti ön planda tutarak, büyük bir titizlik ve özveri ile yıkama, ütüleme ve temizleme hizmetlerini sizin için bir araya getiriyoruz.

Hızlı Geri Dönüşler

İşimizi önemsiyoruz ve önceliklerinizi biliyoruz. Talebinizi anında değerlendiriyor vakit kaybetmeden çalışmalara başlıyoruz.

Sizin Yerinize Planlıyoruz

Günlük, haftalık, veya aylık olarak ihtiyacınızı, bize bir kez bildirin, sistemimiz alımlarınızı planlamak için işi yapacaktır.

Uygun Fiyatlandırma

Düzenli olarak teslim alma siparişi veren ticari müşteriler, normal fiyatlarımızdan indirimlerle ödüllendirilecektir.

Bursa Kuru Temizleme

Bursa Papatya Kuru Temizleme

Temizleme hususunda tutkuluyuz.

Biz kuru temizleme ve çamaşır yıkama işinde profesyoneliz, yani her zaman en son teknolojiler, temizleme yöntemleri ve lekeler veya hassas kumaşlarla ilgili çözümler konusunda güncel kalıyoruz. Ayrıca, yerel ve ulusal düzenlemelere ve çevre güvenliği kurallarına uyarak en yüksek ticari dürüstlük standartlarını koruyoruz!

DOSAB

BALAT